top of page
Search

NAGRADNI KONKURS "10 za 0"

Na osnovu Pravila nagradnog konkursa "10 za 0", pobednici Aleksandri Aksentijević iz Gornjeg Milanovca, dana 16.01.2021. godine, u prostorijama privrednog društva Zlato moje, vlasnik privrednog društva Goran Zarić, uručio je nagradu.

Uručena nagrada je zlatna poluga od 10 grama, finoće 999,9, sa serijskim brojem 419435, proizvođača Argor Heraeus iz Švajcarske.

Odluku da organizujemo nagradni konkurs doneli smo zbog činjenice da u svakodnevnoj komunikaciji sa kupcima najčešće pitanje je: "Da li znate kako će se kretati cena zlata u budućnosti?" Nagradnim konkursom omogućili smo da posetioci web adrese www.zlatomoje.rs prognoziraju cenu zlata na određeni datum i osete težinu odgovora na pitanje o budućoj ceni zlata.

Prikazivali smo 10 najboljih rezultata, ali smo dobijali i prognoze, npr. 14.95€ ili 137.98€ za gram zlata, koje nisu bile ni približne trenutnoj ceni zlata koja je u vreme održavanja konkursa bila oko 50 evra po gramu.

Tokom nagradne igre dobili smo veliki broj prognoziranih cena grama zlata.

Aleksandra Aksentijević je prva poslala prognozu koja je bila identična ceni zlata dana 07.01.2021. godine, u 12 sati, na web adresi www.goldprice.org i osvojila nagradu.

Aleksandra je sa neskrivenim zadovoljstvom preuzela nagradu sa željom da i dalje organizujemo nagradne konkurse i da bude uspešna kao i ovog puta.

Drago nam je da je Aleksandra, iako u poodmakloj trudnoći, posetila našu kancelariju i lično preuzela nagradu.

Aleksandri je 2021. godina odlično počela, osvajanjem nagrade, a još lepša nagrada je očekuje za nekoliko meseci kada će po drugi put postati majka.

Aleksandra je po struci ekonomista i sigurni smo da će na pravi način iskoristiti vrednost dobijenog poklona.

Vama, koji ovog puta niste osvojili nagradu ili želite u budućnosti da učestvujete, poručujemo da planiramo novi nagradni konkurs na istu temu.

O početku novog nagradnog konkursa obavestićemo vas putem naše web stranice i društvenih mreža.

Do tada predlažemo da povremeno proverite kretanje cene zlata kao biste bili adekvatno pripremljeni za sledeći nagradni konkurs.

Ako vas je naš nagradni konkurs podstakao da razmišljate o kupovini investicionog zlata savetujemo vam da nas pozovete i da obavimo razgovor koji će vam pomoći da sumirate vaše ideje i još jednom potvrdite odluku o kupovini zlata.

Mi smo uvek zainteresovani da vas savetujemo kada je kupovina zlata u pitanju, ali se u tom razgovoru nećemo baviti prognoziranjem cene zlata u budućnosti. Ne zato što ne želimo da vam otkrijemo tajnu već iz razloga što nije jednostavno definisati buduće tokove cene zlata.

Cena zlata nije konstanta i na nju utiču razni faktori. Vreme je pokazalo da zlato čuva vrednost i to je njegova osnovna namena.

Moguće je ostvariti i značajne prihode, ali je za to potrebno imati ili trgovati većom količinom zlata.

Učešće u nagradnom konkursu je besplatan test vašeg razmišljanja i na osnovu njega počećete da stvarate osećaj šta znači trgovina zlatom.

S obzirom da ne zahteva veliko angažovanje probajte da procenite trendove kada je zlato u pitanju i na kraju konkursa videćete rezultat svoje vizije.

Mi vam želimo dobro zdravlje, kako biste raspoloženi učestvovali u narednom nagradnom konkursu, a ono u šta smo sigurni je da će neko od vas dobiti nagradu koja ima svoju zlatnu vrednost.

Srećno!

Zlato moje tim

Comments


bottom of page