top of pagePrivredno društvo Zlato moje d.o.o. osnovano je u martu 2020. godine.
Osnovne delatnosti društva su uvoz, prodaja i otkup investicionog zlata. 
Zlato moje d.o.o. poseduje Rešenje o znaku uvoznika i Rešenje o upisu u registar otkupljivača, sertifikate izdate od strane Direkcije za mere i dragocene metale(DMDM), koji omogućavaju legalan uvoz, prodaju i otkup investicionog zlata u Republici Srbiji, a kako oni izgledaju možete videti na sledećim linkovima: Rešenje o znaku uvoznika i Rešenje o upisu u registar otkupljivača


S obzirom da je u pitanju porodični biznis, želja nam je da Vama, koji vidite potencijal u kupovini investicionog zlata, odgovorimo na pitanja u vezi investiranja u isto, pomognemo u izboru i pružimo kvalitetan servis nakon donošenja odluke o kupovini.
Posebnu pažnju posvećujemo našem webshopu i profilima na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) kao osnovnim medijima za komunikaciju sa Vama.

Želimo da iz Vašeg trenutnog okruženja, kuća, poslovni prostor, tokom odmora ili putovanja, putem računara ili mobilnog telefona, imate mogućnost da saznate trenutnu vrednost proizvoda od investicionog zlata koje imamo u ponudi i u nekoliko klikova obavite kupovinu. Takođe, da svoje znanje o investicionom zlatu možete da unapredite čitanjem edukativnih i aktuelnih tekstova, na našem blogu Zašto zlato?, iz oblasti u kojima zlato igra glavnu ulogu.
Sve podređujemo Vašem komforu kako biste kupovinu obavili u najkraćem roku, sigurno i kvalitetno.

Vas, koji želite lično da nas upoznate, pozivamo da nas posetite u našem poslovnom prostoru, od ponedeljka do petka u periodu od 10h-18h, na adresi TC Bazar Vidikovac, Kneza Višeslava 63, lokal 0.13, 11140 Beograd.
U veri da ćemo zajedno graditi Vaš investicioni portfolio, želimo Vam srećnu kupovinu investicionog zlata.
 
Zlato moje tim

 

O NAMA

bottom of page