top of page

USLOVI KORIŠĆENJA

 

AUTORSKA PRAVA


Copyright © sva prava zadržana.


Webshop www.zlatomoje.rs nalazi se u vlasništvu privrednog društva Zlato moje d.o.o.

Zlato moje d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje prikazane u ovom webshopu.

Imena kompanija i proizvoda u ovom webshopu mogu predstavljati zaštićeno ime ili robnu marku koja je u vlasništvu kompanije i kao takve su i predstavljene.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela webshopa bez dozvole vlasnika autorskih prava (Zlato moje d.o.o, partneri, korisnici itd.) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

PRAVILA KORIŠĆENJA


Korišćenjem bilo kog dela webshopa www.zlatomoje.rs prihvatate sva pravila njegovog korišćenja.

Korisnici su u obavezi da se informišu o pravilima korišćenja webshopa, pa se smatra da su kontinuiranim korišćenjem bilo kog dela webshopa u svakom trenutku upoznati sa pravilima korišćenja i da su ih razumeli u potpunosti.

Nijedan deo webshopa ne može se koristiti u nezakonite svrhe. Svi posetioci i korisnici webshopa imaju pravo besplatnog korišćenja sadržaja ukoliko ne krše pravila korišćenja.


Korisnici mogu preuzimati, gledati, kopirati i štampati stranice webshopa www.zlatomoje.rs ukoliko:


- stranice webshopa koriste isključivo za ličnu upotrebu, u informativne i nekomercijalne svrhe
- sadržaji koje koriste ne budu izmenjeni na bilo koji način.

Nije dozvoljeno preuzimanje, slanje, kopiranje, štampanje, prikazivanje, demonstriranje, reprodukovanje, oglašavanje, prenos i distribucija informacija iz ovog webshopa u komercijalne svrhe, bilo kog njegovog dela ili webshopa u celosti, bez prethodne pismene dozvole Zlato moje d.o.o.

LINKOVI


Ovaj webshop može sadržati linkove drugih web sajtova koji nisu u njegovom vlasništvu i stoga nije odgovoran za njihov sadržaj i korišćenje.

MODIFIKACIJE I PROMENA PRAVILA

Zlato moje d.o.o. zadržava pravo promene ili modifikacije bilo kog dela sadržaja webshopa bez prethodne najave. Korišćenjem bilo kog dela sadržaja webshopa smatra se da ste upoznati sa pravilima korišćenja.

NAPOMENA


Zlato moje d.o.o. nije odgovoran za direktnu, indirektnu, slučajnu, specijalnu ili posledičnu štetu, ili štete od gubitka profita, prihoda, podataka, nastale korišćenjem sadržaja webshopa.

bottom of page