top of page
Search

Besplatna provera investicionog zlata!

Posedujete investiciono zlato?

Kupili ste ga, ali pred Vama nije urađena provera i potvrda kvaliteta?

Prodali su Vam zlato koje nije u originalnoj ambalaži?

Niste dobili sertifikat, a na zlatu nema oznake kvaliteta ili naziva proizvođača?

Dimenzije i/ili težina pločice ili dukata nisu identične dimenzijama koje pišu na sajtu proizvođača?

Ovo su dovoljni razlozi da svoje zlatne rezerve proverite u saradnji sa nama.

Budite sigurni da u vlasništvu imate zlato koje, kada Vam bude zatrebao novac, možete da prodate po ceni koja je približna ceni zlata na berzi u tom momentu.

Sigurni smo da ne želite da u tim trenucima doživljavate dodatni stres, jer će ponuda za otkup zlata biti daleko ispod vrednosti na berzi ili je neće ni biti, jer predmeti koje ste želeli da prodate nisu od zlata.

Nudimo Vam BESPLATNU analizu investicionog zlata kako biste bili sigurni da posedujete vrednost koju uvek možete zameniti za novac ili neku drugu vrednu stvar, odnosno da možete da ga nazovete Zlato moje.

Znamo da ćete sebi postaviti pitanja kako ćemo mi to uraditi, da li ćemo oštetiti ambalažu proizvoda (blister), da li ćemo fizički oštetiti sam proizvod, zašto to radimo besplatno itd.

U ovom tekstu odgovorićemo na pitanja za koja smatramo da su najinteresantnija. Za pitanja na koja ne pročitate odgovor u ovom tekstu, molimo Vas da nas pozovete putem telefona ili nam pošaljete E-mail, a mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.


  • Zašto besplatno testirate investiciono zlato?

Na tržištu je neophodno da imamo realnu, zdravu, konkurenciju. Šta to znači?

Na prvom mestu želimo da zaštitimo Vaš kapital.

Takođe, kroz testiranje ćemo saznati da li na tržištu postoji investiciono zlato koje je u prometu, a u stvari nije investiciono zlato. Ukoliko neko ima određenu količinu investicionog zlata koje nije adekvatnog kvaliteta to zlato kruži na tržištu i stvara lažnu sliku o realnoj ceni investicionog zlata. Testiranjem, kupci koji su jednom kupili tu vrstu zlata biće upozoreni i pretpostavka je da više neće obaviti kupovinu kod tog dobavljača, odnosno da će oni i njihovo okruženje biti edukovaniji za sve buduće kupovine.

Ako je neko spreman da investira u svoju budućnost onda mora da bude siguran da će mu u momentu kada želi da proda zlato biti isplaćena adekvatna vrednost, a ne da, u najgorem slučaju, izgubi investirani kapital i završi u zatvoru kao saučesnik u distribuciji falsifikata.



  • Zlato koje imam izgubiće na vrednosti ako ga otpakujete tokom ispitivanja?

Testiranje obavljamo savremenim uređajem Sigma Metalytics Pro

(više detalja o samom uređaju možete pogledati na www.sigmametalytics.com/pro), koji je patentiran i sertifikovan za testiranje investicionog zlata. Uređaj obavlja ispitivanje prodiranjem elektromagnetnih talasa u dubinu predmeta. Specifičnost uređaja je da nije neophodno uklanjati standardnu ambalažu (blister) u kojoj je zapakovano investiciono zlato. Vreme potrebno za ispitivanje je oko jedne sekunde.

Zaključak je da nećemo koristiti kiselinu, otvarati ambalažu ili fizički oštećivati, grebati, proizvod radi testiranja finoće predmeta koji donesete na analizu.

Ako je proizvod adekvatne finoće, iako nemate ambalažu, to neće drastično da umanji cenu proizvoda, jer Vi prodajete zlato, a ono ima svoju težinu i cenu. Naravno da je bolje da proizvod bude zapakovan u originalnu ambalažu, jer na taj način otkupljivač može lakše dalje da ga proda, a ima i odgovarajući, fabrički, sertifikat koji se na njoj nalazi.


  • Da li je potrebno da donesem neku dokumentaciju u vezi zlata koje ispitujete?

Ne. Mi ćemo uraditi ispitivanje pred Vama. Zlato će biti ispred Vas i neće napuštati prostor u kojem se nalazite. Rezultate ispitivanja videćete na našim uređajima i odmah ćemo zaključiti da li je zlato deklarisanog kvaliteta. Ukoliko se utvrdi da zlato nije deklarisanog kvaliteta sve dalje aktivnosti su na Vama. Mi ne izdajemo dokument o izvršenoj analizi već ga usmeno saopštavamo. Ukoliko želite da dobijete dokument o kvalitetu/sastavu proizvoda savetujemo Vam da se obratite Direkciji za mere i dragocene metale (http://www.dmdm.rs/cr/index.php).


  • Da li možete da ispitate zlato ako zlato nema ambalažu i oznake na sebi?

Da. U tu svrhu koristićemo uređaj koji radi na principu Arhimedovog zakona u kombinaciji sa mikro elektronikom. Radi se o još jednom savremenom uređaju proizvođača DongGuan HongTuo Instrument (http://www.dahometerinstrument.com/). Uređaj meri gustinu metala i na osnovu dobijenih rezultata, kroz štampani izveštaj (koji dobijate nakon ispitivanja), prikazuje sadržaja materijala koji ispitujemo. Metoda ne zahteva fizičko oštećenje proizvoda, bilo grebanjem ili uzorkovanjem dela proizvoda. Proces traje nešto duže od ispitivanja Sigma uređajem, ali je i on brz i pouzdan.


  • Koju količinu investicionog zlata mogu da donesem na ispitivanje?

Nema limita kada je količina investicionog zlata koju želite da ispitamo u pitanju. Zamolićemo Vas da najavite posetu, da procenimo koliko je vremena potrebno za analizu, kako bismo isto rezervisali.


  • Ne želim da se zna da imam investiciono zlato u vlasništvu!

Prilikom posete mi Vam nećemo tražiti da se identifikujete. To znači da ćemo testiranje obaviti bez obaveznih procedura koje zakon nalaže kada je u pitanju promet investicionog zlata. Informaciju da ste bili u našem poslovnom prostoru nećemo deliti sa drugim osobama. Ceo proces obavićemo diskretno.


  • Koje zlato je investiciono zlato?

Više o investicionom zlatu možete pročitati u našem blog tekstu Investiciono zlato, šta je to? koji se nalazi na sledećem linku.


  • Da li mogu da donesem nakit na proveru?

Molimo Vas da nam ne donosite na proveru prstenje, narukvice, lančiće i druge oblike zlatnog nakita, jer oni nisu predmet našeg poslovanja i ove ponude.


  • Kada je najbolje da vas posetim?

Naše radno vreme je od ponedeljka do petka od 10-18h. Molimo Vas da posetu najavite putem telefona 062/812 43 73 ili slanjem E-mail-a na adresu: info@zlatomoje.rs Više informacija o lokaciji gde se nalazi naš poslovni prostor možete pogledati u delu Kontakt.


Sa željom da se nakon obavljene analize, sa osmehom na licu i obraćanjem Vašoj investiciji sa „Zlato moje“, vratite svakodnevnim aktivnostima, srdačan pozdrav od tima Zlato moje!


bottom of page